Flux
 • Wageningen

 • Goede sfeer!

 • Goed verdienen!

 • Ontwikkel jezelf!

Transformatoren zijn gaaf!

In deze fase van de energietransitie zijn transformatoren niet aan te slepen! Ons elektriciteitsnet moet fors uitgebreid worden en daar kan jij ons bij gaan helpen. Wij worden in Nederland maar ook in andere landen binnen Europa ingezet om de grootste transformatoren in bedrijf te stellen en te onderhouden.

Super afwisselend en interessant werk waarbij je én goed geld gaat verdienen, jezelf volop kan ontwikkelen maar ook veel mag leren. Vind jij elektro/mechanische werkzaamheden leuk kom dan eens lnags bij ons in Wageningen of loop gewoon eens een dagdeel mee.

Als je van simpele en standaard klussen houdt, moet je niet bij ons komen werken. Als je het leuk vindt om jezelf veelzijdig te ontwikkelen op het gebied van onder andere elektrotechniek, meet- en regeltechniek en mechaniek dan zit je bij Flux Transformer Services goed.

Wij hebben Flux Transformer Services leren kennen als een informeel bedrijf waar collegialiteit heerst. Waar veilig en ontspannen gewerkt wordt. Waar gelachen en gevierd wordt, waar je mét en zonder opleidingen maar vooral met de juiste werk-instelling gewaardeerd wordt!

Sta jij open voor een betere baan? Wil je meer uitdaging in je werk en wat meer verdienen? Wij raden Flux van harte aan!

Plan een kennismaking in of kom eens een dag(deel) meekijken! Je bent welkom!

Proef de sfeer

Transformatoren testen

Leroy (37)

“Het is bij ons gewoon goed geregeld. Ik ben blij met m’n fijne werkkleding, luxe werkbus en ik werk met het beste gereedschap!”.

Vrijheid

Erik (29)

“De sfeer is hier goed! We werken veel in teamverband, lekker buiten. Geeft mij een gevoel van vrijheid!”

Stevige kabels!

Rob (25)

“Ik werk graag buiten en lekker met m’n handen. Het is vaak ook fysiek werk. Ik hoef niet meer naar de sportschool”.

afbeelding

Meehelpen die energietransitie te realiseren? Jij maakt het bij ons! Kom je bij ons werken?

Jouw toekomstige collega’s?

Om je alvast een gevoel te geven van wie je toekomstige collega’s zijn stellen we je graag voor aan enkele medewerkers van Flux Transformer Services . Met wie zou jij een dag(deel) mee willen kijken? We plannen het graag voor je in!

Beweeg over hun foto’s om meer over hen te weten te komen. Wat doe jij in jouw vrije tijd?

Rob

Frans

Directeur

😉

Wij zoeken denkers die vooral ook doen! We leren je ons vak graag!

Vind jij het leuk om met je handen te werken?

Joost

Joost

Junior Monteur

😉

Verantwoordelijk werk waarin ik alle tijd en ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen!

Samen de volgende klus oppakken?

Lesley

Lesley

Service Monteur

😉

We hebben een leuk team wat graag met elkaar samenwerkt. We leren van elkaar en staan graag voor elkaar klaar. Kom jij ons team versterken?

Duncan

Duncan

Technicus

😉

Met regelmaat mag ik tegenwoordig ook toezicht houden. Dat maakt mijn werk afwisselend!

Kom je bij ons werken?

 • Een veel beter salaris!
 • Veel interessante technieken!
 • Meer afwisseling, nooit saai!
 • Veel vrijheid en wij gaan jou opleiden!
 • Luxe werkbus en fijne werkkleding
 • Wat vind JIJ belangrijk? We horen het graag!
 • Ontwikkel jezelf en groei mee!

Wat maakt ons uniek?

We zijn gespecialiseerd in het in-bedrijf-stellen van kleine tot zeer grote transformatoren. We hebben een eigen kantoor, werkplaats en magazijn in Wageningen en bouwen binnenkort een prachtig nieuw kantoor in Wageningen van waaruit wij verder willen groeien. Groei jij met ons mee? We zijn zeker geen doorsnee installatiebedrijf waar je week in week uit min-of-meer dezelfde werkzaamheden uitvoert. Bij ons moet je van afwisseling houden! We werken ook veelal op locatie aan hoogwaardige technische oplossingen in de energietechniek, af en toe in het buitenland. Wil je leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Welkom!

Transformeer jouw carrière, kom bij ons werken

Benieuwd geworden?

Wil je meer informatie over werken bij Flux Transformer Services uit Wageningen? Heb je een vraag over een vacature? Wil je een dag(deel) meelopen of bijvoorbeeld stage-lopen of afstuderen? Je bent van harte welkom om ons te bellen, mailen of appen.

Jouw nieuwe baan?

Sta jij open voor een nieuwe baan? Scroll naar beneden. Op dit moment hebben we verschillende leuke mogelijkheden voor je. We proberen jou een zo goed mogelijk beeld te geven waarom het leuk is om bij ons te werken.

We doen echt ons best om het onze medewerkers naar hun zin te maken. Hieronder vind je enkele openstaande vacatures. Staat jouw nieuwe baan er niet tussen, laat dan even een bericht achter waarin je aangeeft waar jouw wensen qua functie naar uitgaan. Bedankt en wie weet tot gauw!

Junior Monteur Transformatoren
Nieuw

Junior Monteur Transformatoren

Gelderland
 • Goed verdienen!
 • Prachtige werkbus!
 • Wij leiden jou op!
 • Veel afwisseling!
Bekijk vacature

Vul hier je gegevens in dan nemen wij contact met je op!